750 grammes
All our cooking blogs Follow this blog Administration + Create my blog

Top posts

  • Gang Śweżaków uwielbiany przez dzieci

    19 October 2016

    Promocja Biedronki poprzez gang świeżaków okazała się strzałem w dziesiątkę. Obroty sklepów się zwiększyły, a na youtube widać, że dzieciaki kochają te pluszaki, robią o nich nawet filmy. Niektóre mają już ponad 100tyś wyświetleń, a do końca promocji...

  • Najlepszy program typu HYIP gdzie zarobisz i wypłacisz

    28 July 2016

    Programy HYIP to programy wysokiego ryzyka ale i też wysokiego zarobku. MXrevshare to strona niedawno powstała, bo w 2015 i moim zdaniem jest to godny nastepca TrafficMonsoon. Nie powinien szybko upasc ponieważ mamy tu obowiązkowa reinwestycje 50/50 czyli...

  • Najlepszy program rev share 2016

    09 August 2016

    Szukacie dobrego programu typu HYIP który szybko nie upadnie? Mxrevshare to coś dla was. Zaufany admin, niskie ceny adpacków, to coś dla każdego inwestora. Opis w formie wideo poniżej:

  • Opcje binarne - jak zarobić

    02 July 2016

    Opcje binarne stają się ostatnio bardzo popularnym sposobem zarabiania w internecie. Zarobek to 90% od twojego wkładu. Typujesz na przykład że złoto zdrożeje w ciągu 1 dnia, jak trafnie wytypujesz otrzymujesz 90% od kwoty którą "postawiłeś"

  • Zupa kartoflana z wołowiną

    14 June 2016

    Zupa ta we wszystkich wojskowych menażach jest robiona i bardzo lubiana. Gotuje się ją jak zwykle ro­sół z usztyku z wszystkimi jarzynami. Na 6 osób na­leży obrać dużych 12 kartofli, pokrajać w drobne kostki, a opłukawszy dobrze, sparzyć wodą osoloną...

  • Zupa z główki cielęcej na sposób żółwiowej

    14 June 2016

    Całą główkę cielęcą oczyścić starannie, odrzuciwszy uszy, rozciąć ją na pół, wyjąć mózg, oczyścić z błonki i ugotować, ale uważać, aby się nie rozgotował. Główkę i ozorek ugotować razem, dać dużo jarzyny, kilka ziar­nek angielskiego pieprzu, odrobinę...

  • Zupa z młodego grochu

    14 June 2016

    Bierze się groszek świeży zielony, 2 pory i 1 cebulę, nalewa wodą źródlaną tyle, aby groch pływał, a gotuje tak długo, aż się utworzy masa, zaś woda wygotuje się. Potem przefasować tę masę przez sitko. Dać do rondla łyżkę masła, łyżkę mąki, zrobić jasną...

Top